Zaloguj się do forum, aby móc korzystać ze wszystkich jego funkcji!

450 - Oryginalny zegar i obrotomierz - montaż i aktywacja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryby wyświetlania wątku
450 - Oryginalny zegar i obrotomierz - montaż i aktywacja
#31
 Gość 
All napisał kiedyś:

Proponuje wziąc jakąs panorame firm i poszukac mały prywatny warsztat który reklamuje sie że zajmuje sie elektronika w mercedesie a to juz [połowa sukcesu - zadzwon do tych firm bo znajdziesz napewno kilka i przez tel zapytaj sie czy posługuja sie urzadzeniem o nazwie STAR DIAGNOZA - jesli tak to jedź w ciemno i poproś by klikneli mysza na odpowiednia ikonke - znam takie miejsca w centralnej pl i koszt to 50 zł bo uzyty czas nie przekracza 15 min ze zwinieciem kabli i schowaiem do walizy.
powodzenia
pisał:
 Odpowiedz
#32
 Gość 
Wszystko pięknie fajnie.. Byłem już u tzw diagnosty merca podłączył Smart`a pod komputer po czym po 10 minutach zastanawiania się stwierdził że się nie da zrobić i skasował mnie 50 zeta. Sorry ale jeżdżenie w ciemno i płacenie za nic mnie nie bawi.. Crying
 Odpowiedz
#33
 Lolek 
Trzeba podjechać do smartcenter i zlecić AKTYWACJĘ OBROTOMIERZA, a nie test komputerowy, wtedy jeśli obrotomierz nie będzie działał to nic nie płacisz. Smile
Lolek - motoparalotniarz
 Odpowiedz
#34
 miksell 
Ciekawe ile to kosztuje Wink
 Odpowiedz
#35
 Gość 
Podsumowując, Twój problem dziewczyna (na forum monkrasek) rozwiązała 6 września podsyłając instrukcję, krok po kroku, jak rozwiązać problem.
Skrytykowałeś, a po dwóch dniach wreszcie załapałeś o co biega.
Czytaj dokładnie co zapodają na forum, bo to są życzliwe rady.
Wreszcie 29 września jesteś prawie happy ale nadal kombinujesz.
Podsumowując - aktywacja najpewniej ale w S.C. -niestety
Jak znajdziesz alternatywne rozwiązanie to napisz, może skorzystają inni i wtedy wzbogacisz forum bardzo przydatną informacją.
 Odpowiedz
#36
 Lolek 
Kosztowało 120 złych dwa lata temu. Smile
Lolek - motoparalotniarz
 Odpowiedz
#37
 Tila 
Zagarewk i obotomierz na półce stoja a powinny byc w samochodzie i działać. Sad Motowaliście sami czy może macie kogoś kto potrafi to elegancko zrobić w rejonie Warszawy?
 Odpowiedz
#38
 Gość 
Jest to w sumie prosta sprawa jeżeli ktoś ma chodź trochę zdolności manualnych to nie powinno stanowić problemu Smile
 Odpowiedz
#39
 Tila 
nie mam jak kodu wprowadzic :/
 Odpowiedz
#40
 Gość 
Smart center Ci aktywuje. Nie wiem czy gratis zamontują Smile
 Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Rainbow [450] Wariujący obrotomierz PatiEK 2 344 14.07.2017, 06:31
Ostatni post: PatiEK
  [450] Radio 2din - montaż, przykłady grzeskador 33 13.226 08.04.2017, 09:08
Ostatni post: WueM01
  450 - Wskaźnik, czujnik temperatury zewnętrznej, znikanie, aktywacja snoopy23 72 23.271 31.03.2017, 20:09
Ostatni post: Lolek
  Tempomat oryginalny - montaż we własnym zakresie dr-big 37 16.932 22.02.2017, 17:41
Ostatni post: obwd-crash
  Montaż podgrzewanych siedzień ponurypredator 3 557 16.02.2017, 20:17
Ostatni post: kasiunqa
  Obrotomierz - problem ze wskazaniem Jgorzola 13 1.055 16.02.2017, 07:29
Ostatni post: Lolek
  Obrotomierz... damian102 7 2.106 06.10.2015, 21:03
Ostatni post: damian102
  [450] Zegar, dziwne zachowanie tobca69 3 1.042 08.06.2015, 17:48
Ostatni post: tobca69
  Nie działa zegar w Smart for two Amplituner 1 2.523 20.02.2012, 12:37
Ostatni post: smart452
  Wskażnik paliwa, obrotomierz wariują. 6 2.980 19.02.2011, 15:50
Ostatni post: Guest



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Menu