Zaloguj się do forum, aby móc korzystać ze wszystkich jego funkcji!

[451] problem z silnikiem odpala i wali coś

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryby wyświetlania wątku
[451] problem z silnikiem odpala i wali coś
#1
 lukasz_azs 
Witam czy moglibyście polecić jakiś dobry warsztat który by naprawił silnik w moim smarcie  451 z 2009 r 0.8Ci
 Odpowiedz
#2
 Gapa. 
Otwórz klapę silnika odpal auto i przycisnij intercooler pewnie on tak puka
 Odpowiedz
#3
 lukasz_azs 
Podpielem pod komputer i podobno nie ma kompresji w 3 cylindrze czyli potrzebny jest dobry wrsztat który się tego podejmie.
 Odpowiedz
#4
 kotomysz 
W CDI ? Z 2009 roku?

pchnięte z elgie3

„Gdyby Bóg lubił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach”    [Obrazek: icon1.png]

CDI  63KM/140Nm 
 Odpowiedz
#5
 lukasz_azs 
Najprawdopodobniej tak dlatego potrzebny jest dobry mechanik
 Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [451] 451 nie odpala 3 kreski krzysztof66 8 867 28.10.2019, 14:41
Ostatni post: ŁYSY13
  [451] Padło przełączanie biegów / nie odpala testerpl 34 3.905 20.07.2019, 09:55
Ostatni post: ŁYSY13
  [451] Jest zapłon ale nie kręci i nie odpala. Chudy1 6 1.044 12.04.2019, 21:52
Ostatni post: krzyss
  451 Nie odpala,migające 3 kreski. Jarko 0 887 16.11.2017, 23:40
Ostatni post: Jarko
  Smart z silnikiem 1000 od Mitsubichi Joaska 7 2.059 02.10.2017, 14:59
Ostatni post: dr-big
  [451] Nie odpala - pomoc potrzebna od zaraz, bo mnie żona zlinczuje ;) Stormy 24 6.226 30.05.2016, 15:31
Ostatni post: Lolek
  451 cdi długo odpala marcinmid 22 5.028 01.02.2012, 14:32
Ostatni post: plesniak
  Smart ForTwo CDI - problem z silnikiem... ! 4 3.659 26.09.2008, 06:55
Ostatni post: Guest



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Menu