Zaloguj się do forum, aby móc korzystać ze wszystkich jego funkcji!

[453] Kodowanie Obrotomierza

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryby wyświetlania wątku
[453] Kodowanie Obrotomierza
#1
 zlomek433 
Czy ktoś kodował obrotmierz w 453  i podpowie jak to zrobić w SD ? Rolleyes
Pomogłem daj [Obrazek: ys797_postbit_reputation.gif]
Pozdrawiam ZŁOMEK43 Smile
 Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pedalbox+ do smarta 453 plesniak 6 161 16.04.2018, 21:56
Ostatni post: plesniak
  Blokada start/stop do 453 - montaż plesniak 25 916 16.04.2018, 04:56
Ostatni post: damiano.o
  Smart Media System w 453 damiano.o 155 5.434 13.04.2018, 13:30
Ostatni post: damiano.o
  [453] Wirus do 0,9 turbo i do Brabusa na 130 KM plesniak 11 437 12.04.2018, 07:38
Ostatni post: plesniak
  453 - problemy z akumulatorami FIAM antonib 11 221 10.04.2018, 12:38
Ostatni post: plesniak
  [453] Sprzączka-zaczep pasa bezpieczeństwa damiano.o 8 217 07.04.2018, 00:23
Ostatni post: frygi
  [453] Filtr powietrza X-Air plesniak 4 202 30.01.2018, 10:43
Ostatni post: frygi
  453 0.9T - BOV mikemas 6 336 23.11.2017, 22:41
Ostatni post: plesniak
  Rozmiary kół i felg do Brabusa 453 plesniak 6 315 15.08.2017, 23:02
Ostatni post: damiano.o
  wewn.instrukcja dla sprzedawcow smarta c/w 453 luckym 4 625 07.04.2017, 08:58
Ostatni post: CodeBoy



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Menu