Zaloguj się do forum, aby móc korzystać ze wszystkich jego funkcji!

Nie działa mi forum

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryby wyświetlania wątku
Nie działa mi forum
#1
 CodeBoy 
Mam problem, widzę nowe wątki ale jak w nie klikam to mi pisze że wątek nie istnieje. sprawdzałem na 2 przeglądarkach, jutro sprawdzę z pracy, ale dziwne.
 Odpowiedz
#2
 plesniak 
Mnie forum działa tylko na Tapatalk


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
 Odpowiedz
#3
 Maciek_M 
Mam tak samo. Pozostaje czekać na poprawę.

Wysłane z Galaxy Note 4 (6.0.1) przy użyciu Tapatalka
Pas(s)jonujące Srebrne CDi - 03.04.2006 (01.08.2012); ~136000 - 184000 km

Staram się pomóc, ale mogę się mylić.

Pozdrawiam.
 Odpowiedz
#4
 Papasanbaba 
Cześć, zauważyłem że tematy działają gdy wybierze zamiast klikać w jego nazwę wybierzemy którąś ze stron, lub "ostatni post" po prawej. Musiało się przekierowywanie popsuć.
 Odpowiedz
#5
 admin 
Błąd już poprawiony.
 Odpowiedz
#6
 Arczi100 
(27.05.2018, 16:44)admin napisał(a): Błąd już poprawiony.
Ale w tapatalk dalej zdjęcia nie działają
 Odpowiedz
#7
 Kanapa 
Zdjęcia w tapatalku nadal nie chodzą.
Forfour 2005r [Obrazek: 585647.png] i 451 LET,  ex 450 0,6/454 1,5

Ktoś musi tu być marudą  Rolleyes więc obowiązuje http://smartklub.pl/t-regulamin-portalu-...4#pid58904
 Odpowiedz
#8
 Maciek_M 
Tapatalk nie wiem, ale forum chyba działa. Tyle, że na smarkfonie w kółko pojawia się komunikat o RODO, jednokrotne zaakceptowanie nie "wyłącza" go.
Pas(s)jonujące Srebrne CDi - 03.04.2006 (01.08.2012); ~136000 - 184000 km

Staram się pomóc, ale mogę się mylić.

Pozdrawiam.
 Odpowiedz
#9
 frygi 
Niestety zdjęcia w Tapatalku nadal nie banglają

Chciałem dodać zdjęcia do posta i nie można ( pojawia się wiadomość Houston mamy problem )

Po 3 zresetowaniu dopiero poszło. Wtf ?
Carlsson Cabrio by FrygiCool
 Odpowiedz
#10
 ŁYSY13 
No tak szkoda

Pozdrawiam Łysy13
ŁYSY13    451. Cabrio  Vmx 200 km emeryt  SAMOTNY WILK
                  
 Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nowy smart na forum ;) 17 6.970 23.05.2010, 12:42
Ostatni post: PKO
  Forum na Windows Mobile plesniak 1 1.880 12.05.2010, 22:20
Ostatni post: Kubutek
  Jak wstawić fotki na forum:)?? + pytanie o obroty!!! karo 1 1.831 30.10.2009, 09:30
Ostatni post: Gantz
  Cenzurowanie PW ... na forum smartklub.pl 35 7.381 07.09.2009, 10:18
Ostatni post: Guest
  Wątek towarzyski ... żeby nie zasmiecać forum 74 10.080 03.08.2009, 08:26
Ostatni post: piotr_983
  Witamy na forum KET piotr_983 63 7.836 08.06.2009, 17:28
Ostatni post: Guest
  Zamknięte forum basteks 37 5.048 04.06.2009, 17:56
Ostatni post: PKO
  Kryzys na forum........ 45 5.371 14.05.2009, 22:41
Ostatni post: kamill
  Forum nie dziala wlasciwie??? why???? 1 1.159 21.11.2008, 10:14
Ostatni post: monsua
  znikajace wpisy na forum 6 1.752 09.06.2008, 21:31
Ostatni post: kamill



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Menu