Zaloguj się do forum, aby móc korzystać ze wszystkich jego funkcji!

Nie działa mi forum

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryby wyświetlania wątku
Nie działa mi forum
#11
 Arczi100 
Dalej nie widzę zdjęć w tapatalk , u mnie coś nie tak? Czy ogólnie?

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
 Odpowiedz
#12
 damiano.o 
Ogólnie, bo ja też nie widzę

Tapnięte z SG NOTE 8
RS concept (RS chip + EL-TEC  + MAKSOR ULTRA)
 Odpowiedz
#13
 plesniak 
Dlatego przerzuciłem się na przeglądarkę w telefonie. Forum bardzo ładnie się wyświetla na mobilnej przeglądarce
 Odpowiedz
#14
 damiano.o 
można, ale będzie znowu problem z wrzucaniem fotek

Tapnięte z SG NOTE 8
RS concept (RS chip + EL-TEC  + MAKSOR ULTRA)
 Odpowiedz
#15
 frygi 
Trochę dziwne jest to że problem w Tapatalk występuje tylko z tym forum. Na innym jestem również zalogowany i wszystko działa normalnie
Carlsson Cabrio by FrygiCool
 Odpowiedz
#16
 Arczi100 
(30.05.2018, 10:04)frygi napisał(a): Trochę dziwne jest to że problem w Tapatalk występuje tylko z tym forum. Na innym jestem również zalogowany i wszystko działa normalnie
Słuszna uwaga. Na drugim forum wszystko w porządku.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
 Odpowiedz
#17
 plesniak 
Już widać zdjęcia na Tapatalku


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
 Odpowiedz
#18
 mikemas 
Ciemnosc widzę
Ponizej zdjęcie wgrane tapatalkiem[Obrazek: 9a19f9ecfe9981a7364a9807a5deabed.jpg]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
 Odpowiedz
#19
 damiano.o 
Na moim nie widać

Tapnięte z SG NOTE 8
RS concept (RS chip + EL-TEC  + MAKSOR ULTRA)
 Odpowiedz
#20
 obwd-crash 
(30.05.2018, 12:34)damiano.o napisał(a): Na moim nie widać

Tapnięte z SG NOTE 8

ciemności ??? Laughing
Smart Fortwo 450 cdi 2000 rok, było 41KM jest 59KM
[Obrazek: icon1.png]
Mam go od 10-2011 i przebiegu 150 000 km, obecny przebieg ponad 362 000 km !!!!  Evil or very mad 
 Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nowy smart na forum ;) 17 6.970 23.05.2010, 12:42
Ostatni post: PKO
  Forum na Windows Mobile plesniak 1 1.880 12.05.2010, 22:20
Ostatni post: Kubutek
  Jak wstawić fotki na forum:)?? + pytanie o obroty!!! karo 1 1.831 30.10.2009, 09:30
Ostatni post: Gantz
  Cenzurowanie PW ... na forum smartklub.pl 35 7.381 07.09.2009, 10:18
Ostatni post: Guest
  Wątek towarzyski ... żeby nie zasmiecać forum 74 10.080 03.08.2009, 08:26
Ostatni post: piotr_983
  Witamy na forum KET piotr_983 63 7.836 08.06.2009, 17:28
Ostatni post: Guest
  Zamknięte forum basteks 37 5.048 04.06.2009, 17:56
Ostatni post: PKO
  Kryzys na forum........ 45 5.371 14.05.2009, 22:41
Ostatni post: kamill
  Forum nie dziala wlasciwie??? why???? 1 1.159 21.11.2008, 10:14
Ostatni post: monsua
  znikajace wpisy na forum 6 1.752 09.06.2008, 21:31
Ostatni post: kamill



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



Menu