A może ja jako kucharz zaproponuj coś z wyszej półki
przystawka:
Dzikość łososia i dostojność homara w akompaniamencie zielonych szparagów na jedwabistym sosie muślinowym
Zupa:
Zupa z homara na tafli z białej trufli
Danie głowne:
Poledwiczki faszerowane suszonymi pomidorami pod pieżynką z sosu borowikowego
Deser:
Naleśniki z kandyzowanymi pomarańczami i sosem z likeru grand manier
Jak szaleć to szaleć nie jeździmy byle czym i nie jedzmy byle czego...
przystawka:
Dzikość łososia i dostojność homara w akompaniamencie zielonych szparagów na jedwabistym sosie muślinowym
Zupa:
Zupa z homara na tafli z białej trufli
Danie głowne:
Poledwiczki faszerowane suszonymi pomidorami pod pieżynką z sosu borowikowego
Deser:
Naleśniki z kandyzowanymi pomarańczami i sosem z likeru grand manier
Jak szaleć to szaleć nie jeździmy byle czym i nie jedzmy byle czego...